Palads Biografen

Ny
Indre By

Chayanne: Der er ingen smukkere og mere strålende bygning end denne, som rummer så meget sjæl og ikke mindst historie og mange millioner menneskers minder i og uden for bygning. For mig er det et absolut ikonisk varetegn i København der bør fredes for altid, så den smukke skønne dame kan bestå for evigt. Desuden kendt fra bl.a Michael Learns To Rocks musik videoer, som bl.a ses af millioner af asiater.

Peter: Palads Teatret er en af Københavns mest karakteristiske bygninger. Opført i 1918 som stumfilmens tempel, hvor et stort orkester musicerede til filmene. Bygningen vidner om at København endelig var blevet en storby, der tog sig selv alvorligt. I det ydre er bygningen velbevaret, med mange originale detaljer, og i det indre findes et af byens fineste rum. Alle Københavnere har et forhold til Palads.

Jakob: Palads giver borgere & turister en glæde, når man passerer. 

Charlotte: Biografen er så smuk med de mange farver - den minder mig om Vasilj katedralen i Moskva - og står for mig som noget med fantasi og eventyr. Derfor passer det faktisk rigtigt godt til at være en biograf eller andet kulturelt.

Nina: I må endelig sører for at palads bliver bevaret og der er  ikke nogen der skal ødelægge eller  piller ved den smukke bygning det vil være skamfuld.

Charlotte: Palads er et ikon for indfødte københavnere, den bygning er selvom den er malet stadig en af byen Københavns signatur bygninger og ombygning med højt tårn eller flere etager vil være rent hærværk. Så nej til de nye forslag.

Tina: Dette ikoniske over 100 års bygningsværk, er på så mange plan noget af de smukkeste og mest ikoniske indenfor både bygge og udsmykning. De ikoniske farver gør bare noget ved stemningen i indre by, hvor der desværre er så mange stål og glasfacader. Et smukt bygningsværk der bør bevares så æstetisk og charme ikke bliver ædt op af beton og stål.

Charlotte: Bevar Palads. 

Signe: Palads giver byen sjæl og farver!

 

Del med