Skudehavnen/Fiskerihavnen

Ny
Østerbro

Johanne: Gem en af Københavns sidste perler, så byen ikke kun er jern og beton. 

Samir: Fiskerihavnen er en af de få små gemte perler der er tilbage. Den ligger skjult som en lille halvø helt ude på tippen i Nordhavnen. De små hyggelige gader med blomster i vinduerne og på gaderne ses ikke andre steder i København. Det er en af de få sidste rigtig fiskeriby i Europa. Med en mangfoldighed af fiskere, båd interesseret og kunstnere et uvurderlig sted for det københavnske kulturliv.

Morten: Hele Fiskerihavnen i Nordhavnen, med de mange hyggelige foreninger, er det mest fantastiske sted, og verden står stille herude, bruger det meget og de mange hjemmebygget skure er helt fantastiske. Det er vigtigt at vi også har et par skæve steder tilbage og i sær i Nordhavnen da det hele snart er bygninger til mange millioner.

Nina: Fiskerihavnen i Nordhavn er en af Københavns små gemte skatte. Det er den sidste efterhånden tilbage af slagsen, og det bliver nok svært fremadrettet for små mini samfund som dette at opstå. Bevar dette lille glimt af Lykke og ro, i en by i konstant udvikling. Bevar em lille lomme i tiden hvor ting skabes af lyst og kærlighed.

Jesper: Fiskerihavnen er en af Københavns sidste perler, fri for morderne arkitekttegnet glas og jern konstruktioner. Dens autencitet er bygget af de sidste 25 års brug af diverse lejere. Den er et unikt indblik i hvordan er samfund også kan se ud. Med alt fra bådværfter til snedker til bæredygtig genbrug til atalier osv er dette sted et pusterum fra byens trummerum stress og jag.

Grete & Pia: Nordhavnens absolut store historiske perle med rigtig mange udfoldelsesmuligheder , som badning, fiskeri, kajak roning  samtidig med at man er væk fra støj og forurening .Vi er mange der frekventerer området med beundring for stedets unikke beliggenhed, skæve bygninger med plads til alle. Der er fokus på bio diversitet og fugleliv - imponerende bistader på skråninger.

Josephine: Den lille landsby på nordhavnstippen er en vigtig del af danskheden. Den rummer udsigter, natur, blomster og dyr, og ikke mindst mennesker, som er kreative og tænker anderledes end normen. Området er et åndehul for enhver Københavner, om du vil gå en fredelig tur, spise en god sommerfrokost med familien eller kigge på stjerner.

Bevar Nordhavnen - det gør København rigere

Inger: Nordhavn har gennem alle årene haft en havn til fiskere og lystbåde, først placeret i Skudehavnen og senere i Fiskerihavnen yderst i Nordhavn. Området   fra Sansestien i syd, Østersøvej i øst ,  sansestien mod nord bør bevares.

Del med