Biblioteket på Jagtvej

Ny
Østerbro

Nanina: Denne fine gamle bygning i hjertet af Østerbro betyder meget for så mange mennesker i bydelen; rigtigt mange har med deres underskrift igennem de seneste par år givet tilkende, at de ønsker huset bevaret som lokalt bibliotek. Med sit smukke tag og charmerende indretning er det et vigtigt lokalt hus med en spændende historie, og det fortjener, at også fremtidens borgere får glæde af dets atmosfære!

Pia-Elisabeth: I generationer har masser af borgere på Østerbro haft sin gang på biblioteket på Jagtvej 227; der er samlet over 1.100 underskrifter til bevarelse af biblioteket netop her. Det vil være en dødssynd ikke at bevare noget, der også kunne være til glæde for de kommende generationer. 

Charlotte: Øbro Jagtvej Bibliotek er en skatkiste både udvendigt og indvendigt. På en vinterdag ligner biblioteket et julekalenderhus, når der er lys i de små vinduer. Men huset er ikke kun til pynt. Den over 100 år gamle bygning er kvarterets skattede sjæl og samlingspunkt. Med sin ideelle placering bliver huset brugt og er elsket af alle sine naboer, der har kæmpet og fortsat kæmper for dets beståen.

Del med