Reffen & Werkstatt

Ny
Christianshavn

Jesper: For os på Reffen emmer de gamle B&W bygninger på Refshalevej af den cool og livgivende Københavnske sjæl. Området er fortidens største arbejdsplads og et ikon for 100 års maritim industrihistorie. I dag genoplives arbejdspladserne i et vigtigt frirum for lokale og rejsende. Tilbagetrukket fra byen deler vi oplevelser om mad, musik, kultur og skaber iværksætteri og liv, hvor der før var tomrum.

 

Gertrud: Bevar hele B&W området, lad det udvikle sig så nænsomt så B&W’s historie forbliver synligt i området. Der er tilstrækkeligt tæt, karakterløst, historieløst, “pænt” byggeri i København. Lad denne oase for kreativitet, innovation, kunst og fredfyldthed eksistere.

Ada: Ikonisk bygning fra Burmeister & Wain, Danmarks største arbejdsplads  med mere end 10.000 arbejdere. Skibs skabelonerne var lavet i fuld størrelse, baseret på skibs tegningerne på skabelonloftet, og  i dag kan du stadig finde de originale, metal skabeloner og tegninger på loftet.20 studios, fordelt mellem + 50 professionelle kreative udøvere. 

Del med